TAGESMENÜ TODAY’S SPECIAL
APEROL SOUR 8,80
Aperol, frischer Zitronensaft, Orangen- und Grapefruitsaft, Rohrzuckersirup. Aperol, fresh lemon juice, orange and grapefruit juice, cane sugar syrup.
TRIXIE TANGO 8,80
Gordon´s London Dry Gin, frischer Zitronensaft, Lime Juice, Johannisbeersirup. Gordon´s London Dry Gin, fresh lemon juice, lime juice, blackcurrant syrup.
SOUP 7,50
Romanescosuppe mit gegrilltem Chorizo-Spieß. Romanesco vegetable soup with grilled Chorizo skewer.
THE ZURICH BURGER 15,50
Kalbfleischburger 200g mit Champignons á la crème, serviert mit Coleslaw, Zwiebeln, Salat, Tomate, Gurke und Home Fries. Veal burger 200g topped with creamed mushrooms, served with coleslaw, lettuce, tomato, onions, pickle and home fries.
TOKYO BEEF TENDERLOIN 28,50
Mit Teriyaki und Sesam mariniertes, gegrilltes argentinisches Rinderfiletsteak 200g serviert mit sautierten grünen Bphnen und Wasabi-Kokos-Kartoffelpüree. teriyaki and sesame marinted and grilled Argentinian beef tenderloin steak 200g served with sautéed green beans and Wasabi and coconut mashed potatoes.
SWEET 7,50
Crème brulée. Creme brulée.