TAGESMENÜ TODAY’S SPECIAL
FRENCH DAIQUIRI 8,80
Rum Vacilón 3 Anos, Cassisée Johannisbeerlikör, frischer Zitronensaft, Rohrzuckersirup. Rum Vacilón 3 Anos, Cassisée blackcurrant liqueur, fresh lemon juice, cane sugar syrup.
SOHO 8,80
Gordon´s London Dry Gin, Lime Juice, Holunderblütensirup, Tonic Water. Gordon´s London Dry Gin, lime juice, elderberry flower syrup, tonic water.
SOUP 7,50
Kalte Joghurt-Gurkensuppe mit gegrilltem Riesengarnelen-Spieß. Cold yoghurt and cucumber soup with grilled king prawn skewer.
THE IBIZA BURGER 15,50
Rindfleischburger 200g belegt mit gegrillter Honigmelone, spanischem Manchegokäse und Serranoschinken, serviert mit Coleslaw, Zwiebeln, Salat, Tomate, Gurke und Home Fries. Beef burger 200g topped with grilled honey melon, Spanish Manchego cheese and Serrano ham, served with coleslaw, lettuce, tomato, onions, pickle and home fries.
RIBS 18,50
Nach koreanischer Art marinierte und geschmorte Baby Spare Ribs serviert mit Weißkohlsalat und Süßkartoffel-Fries. Korean style marinated and braised baby spare ribs served with cabbage salad and sweet potato fries.
SWEET 7,50
Weiße Schokoladenmousse mit Mangosauce. White chocolate mousse with mango sauce.