TAGESMENÜ TODAY’S SPECIAL
PARMA NEGRONI 8,80
Gordon´s London Dry Gin, campari, Angostura Bitters, Grapefruitsaft, Rohrzucker, Tonic Water. Gordon´s London Dry Gin, Campari, Angostura Bitters, grapefruit juice, cane sugar, tonic water.
PINK SPARROW 8,80
Rum Vacilón 3 Anos, frischer Zitronensaft, Lime Juice, Cranberrysaft, Rohrzuckersirup. Rum Vacilón 3 Anos, fresh lemon juice, lime juice, cranberry huice, cane sugar syrup.
SOUP 7,50
Romanescosuppe mit gegrilltem Chorizo-Spieß. Romanesco vegetable soup with grilled Chorizo skewer.
THE ZURICH BURGER 15,50
Kalbfleischburger 200 g mit Champignons à la crème, serviert mit Coleslaw, Salat, Tomate, Gurke, Zwiebeln und Home Fries. Veal burger 200 g topped with creamed mushrooms, served with coleslaw, lettuce, tomato, onion, pickle and home fries.
STEAK FRITES 25,80
Gegrilltes argentinisches Rumpsteak 200 g, serviert mit Kräuterbutter, grünen Bohnen und Home Fries. Grilled Argentinian rump steak 200 g, served with herbed butter, sautéed green beans and home fries.
SWEET 7,80
Marzipanmousse mit Brombeersauce. Almond paste mousse with blackberry sauce.